dimecres, 22 de març del 2017

Projecte el DOFÍ - P5

Els nens i nenes de p5 fem el projecte dels dofins. Tenim moltes preguntes sobre on viuen, com respiren, que mengen, de quants tipus n'hi ha, entre moltes altres. 
Per tal de començar a conèixer més d'aquests animals em començat mirant vídeos que ens expliquessin com és la vida dels dofins. Per exemple, em pogut veure el part d’un dofí, també hem vist alguns dels diferents tipus de dofins que hi ha, com el dofí rosat.

Per tal de recordar tot el que anem aprenen sobre aquests animals hem decidit fer un mapa conceptual a la pissarra, així sempre podrem consultar els dubtes que en tenim i, així, anar ampliant els nostres coneixements.

Avui hem recordat que mengen, i hem après alguns dels diferents tipus de dofins que hi ha. Ens ha sorprès molt que un dofí sigui de color rosa, també ens ha fet riure que hi hagi un dofí que el seu nom sigui cap d'olla.

Finalment hem relacionat el nom de cada dofí amb el seu aspecte, ja que el projecte anirà recollit amb un llibret amb tota la informació que anem aprenent.
 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada