divendres, 19 d’octubre de 2012

Sortida al Canadell!

Hola família!
Com ja sabeu, el passat dijous 18 d'octubre, vam fer la primera excursió amb autocar i vam anar fins a la casa de la Maria Castanyera! Vam anar a la Masia el Canadell, a prop de Calders i Moià.
Quan vam arribar a la masia vam esmorzar i al cap de poqueta estona ja ens va aparèixer la Maria Castanyera, que volia anar a coure castanyes però.... el Marrameu se les havia emportat totes!
Desprès vam fer un joc de pistes de castanyes i ens ho vam passar d'allò més bé: vam coneixer fruits de la tardor, vam fer paperines, vam trobar bolets...i fins hi tot li vam preparar un beuratge màgic per el Marrameu!
Vem tenir sort que el Marrameu, desprès d'empassar-se tot el beuratge, va quedar ben adormit i, quan el vam despertar, el vam convèncer perquè ens tornés les nostres castanyes.
Desprès de tot això, vam començar a dinar i agafar forces perquè, ven dintat, vam anar a visitar els animals que hi havien: cavalls, porcs senglars, gallines, oques, ànecs, conills, galls d'indi...
Vam jugar una estoneta i desprès ja vem anar cap a buscar l'autocar molt ràpidament perquè començaven ha caure algunes gotetes de pluja. Sort que no ho havia fet abans!
En resum, ens ho vam passar d'allò més bé i vam riure molt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada